2013-01-13

Livstecken.

idag Never looking back-sukitooru kokoro de~RIE från Crystal Blaze*Kikar in lite snabbt idag för att tipsa om ett ställe att köpa ochazuke-påsar på(CDJapan) för den som inte har någon riktig butik att tillgå.

Kika också gärna på burken med shiokara en bit ner på sidan.

 Jo, jag skulle äta det om jag fick tillfälle.  I övrigt...har jag mest sysslat med att försöka dricka upp allt löst i skåpen, årets julte, fulte, saker jag hittat i småburkar mm som inte kräver någon form av post.

Samt funderat på hur jag ska lägga upp det här i framtiden, fr o m imorgon jobbar jag vanliga kontorstider(!) och det är m a o mörkt rätt ofta när jag är hemma och kan skriva här.

*=eller Glass Maiden som nån tyckte den skulle heta i väst, en serie som är rätt epa på många sätt, med flera karaktärer som är duktigt slut i huvudet(Manami, jag tittar på DIG), försöker kompensera för detta faktum med tveksam fanservice som förvisade den till en sändningstid efter midnatt(min teori) men som ändå är rätt lattjo. Shinichiro Miki i en huvudroll hjälper liksom upp... :P

3 comments:

Anonymous said...

Allå. Vill du 15 g Jungjak från ItMfT månne?? Köpte hela 70 och känner att jag har råd att vara generös!

sparris said...

Jao, visst vill jag det!

Anonymous said...

Härligt! Har tappat bort din adress i alla namn- och därmed mejlbyten, men mejla mig gärna på sebastian punkt tekopp snabela gmail punkt com så kan vi ju diskutera om jag råkar ha något annat te du vill smaka :)